Будење и свежина

Нова варијација на извонредни вкусови и интересни состојки. Пријатниот и благ вкус на бела праска во комбинација со природниот екстракт од гуарана и женшен ја прави Dobra Voda active истовремено силна и лесна за пиење.

Dobra Voda active, за луѓе кои немаат доволно време за спортување, а живеат активно и динамично.

Dobra Voda active - моќен извор на минерали, витамини и здравје.