Цветен фестивал

Традиционално и оваа година по трет пат се одржа Скопскиот цветен фестивал во Градскиот парк во Скопје и традиционално и оваа година Dobra Voda беше дел од овој настан на кој продефилираа 600 дечиња на цветното дефиле и на кој се одржаа кретивни работилници за сите љубители на цвеќето.