Европски БЕСТ инженерски натпревар

Dobra Voda ги подржа студентите од организацијата БЕСТ – Скопје во остварување на проектот Европски БЕСТ инженерски натпревар (ЕВЕС) на кој студентите имаа можност да ги покажат своите знаења и тимски дух и да остварат директни контакти со најдобрите инженери.