Наградна игра

31.5 – 25.7.2010 г.

Секоја година Dobra Voda ве наградува со голем број вредни награди. Ова лето, во големата наградна игра „Шише полно награди“ Dobra Voda ви додели 56 уреди iPod, 7 лаптопи и автомобил Citroen C2. Забавата не завршува тука! Продолжете да се освежувате со Dobra Voda и очекувајте ја следната наградна игра. Ве очекуваат многу изненадувања!